About

Ma numesc Cristina Ciugudean si imi doresc sa petrecem impreuna timp de calitate, timp pentru tine si pentru mine, in care sa invatam, sa ne informam, sa gandim si sa simtim, astfel incat aceasta viata, pe aceasta planeta, la acest moment de timp, sa merite!

Natura omului este duala-  fizica si energetica. De partea fizica, materiala ne ocupam destul de mult in viata de zi cu zi, dar de partea energetica nici nu prea am auzit  si nici nu prea stim cum stau lucrurile, pentru ca nu se vede. Si totusi, toate trairile, sentimentele si emotiile noastre vin din latura energetica. Nu ai cum sa traiesti fara acea parte emotionala, energetica, pentru ca ai fi doar un manechin fara viata.

Desi am pornit in viata cu profesia de inginer, am lucrat in diferite domenii, am avut afaceri pe cont propriu, mi-am intemeiat o familie si am doi copii, mi-am dat seama la un moment dat ca ceea ce conteaza in viata cu adevarat este natura noastra energetica. Ea se reflecta si in partea materiala, atat in corpul fizic, cat si in felul cum arata viata noastra.

Am urmat cursuri de dezvoltare personala si de bioenerge si in present am in cabinet de consiliere spirituala si tratamente prin bioenerge.

In fiecare saptamana organizez intalniri de socializare, meditatie si dezvoltare personala, unde va astept cu drag!

Imi doresc sa deschid drumul spre cunoasterea spirituala pentru cat mai multi oameni, astfel incat sa traim autentic si frumos si sa ne bucuram de existenta in aceasta viata!

Cu multa dragoste,

Cristina Ciugudean