Uncategorized

Femeia Divina

Am conceput acest blog cu gandul la natura femeii si la capacitatile ei magice de care nu este constienta. De foarte mult timp femeia a uitat ce calitati are si cum sa le foloseasca. Mii de ani ea a fost tinuta inchisa in activitati casnice spunandui-se ca nu este in stare sa gandeasca sau sa actioneze fara protectia unui barbat.

Cum te-ai simti daca intr-o zi ai afla ca esti de fapt o printesa, dar ai fost pierduta atunci cand erai foarte mica, sau parintii tai te-au ascuns undeva departe pentru a te proteja? Evident, nu ti-ar veni sa crezi! Nu poti fii tu aceea! Ce calitati ai tu care sa iti demonstreze ca esti speciala?

Si daca dovezile ar incepe sa apara astfel incat sa te convinga? Daca abia acum iti dai seama ca ai facut inconstient anumite lucruri sau ai actionat de-a lungul vietii tale ca o printesa- cu iubire si compasiune, dar hotarat si corect atunci cand trebuie.

Si iti mai dai seama ca poti sa iti folosesti puterea gandului, intuitia, instinctul astfel incat sa daruiesti oamenilor din jurul tau incredere, liniste, vindecare, uneori doar cu o vorba frumoasa, alteori ajutandu-i practic.

Toate aceste calitati sunt in noi dragi femei! Pentru ca am fost create cu intelepciune, incredere, dar mai ales cu multa iubire.

Daca aveti curiozitatea sa cautati despre vechile preotese ale Egiptului, va veti recunoaste in multe dintre calitatile lor. Natura femeii este de a mentine echilibrul, de a aduce liniste si ordine, de a oferi iubire, de avindeca rani.

Din pacate, in zilele noastre femeile au devenit masculine, incercand sa concureze cu barbatii si sa demonstreze ca pot fii mai bune decat ei. Este un joc al societatii, tocmai pentru a ne distrage atentia de la capacitatile noastre native. Sigur ca putem ocupa posturi de conducere, ca avem idei foarte bune, ca putem sa ne imbracam in pantaloni si ne sta foarte bine, dar adevarata noastra putere, pe care nici un barbat vreodata nu o va putea avea este FEMINITATEA! .

Problema este ca am cam uitat ce inseamna aceasta, pentru ca nu mai e nimeni care sa isi mai aduca aminte- nici mama, nici bunica sau strabunica, nici modele de femei autentice care sa ne inspire sau sa ne invete.

Ce stim noi acum si vredem exemple din plin,chiar sunt promovate de masmedia, sunt femei considerate sexi cu mult silicon, fuste scurte sau decolteuri revarsate, care par si cam prostute, sau se prefac foarte bine, pentru ca asa se cere de catre domni. Papusele dragute care sa se conformeze dorintelor barbatului si sa nu aiba prea multa initiativa, ca ele oricum nu se pricep la nimic.Este uimitor cum tinerele fete vor sa se conformeze acestor standarde si devin identice, exact ca papusile Barbi in cutii pe raft.

Nici una nu se intreaba ce calitati are, probabil nu are, pentru ca asa i s-a spus. Important e doar sa se ingrijeasca sa arate bine si sa puna mana pe barbati cu bani.

Exista si varianta cealalta, de femei carora le merge mintea, dar nu au timp sau chef sau nu stiu cum exact sa faca si scoala sa se instruiasca, sa arate si bine si sa fie atragatoare sau macar placute.

Ele ajung in posturi bine platite dar sunt total nefericite in viata personala, pentru ca barbatii sunt educati sa caute femei frumoase nu destepte.

Si atunci, unde este femeia divina, perfecta , pe care Dumnezeu a lasat-o pe pamant sa creeze viata, careia i-a incredintat puterea Lui?

Haideti sa ne aducem aminte ce stim si se afla adanc ascuns in noi, dragi femei! Haideti sa scoatem la lumina calitatile noastre divine si sa le reamintim barbatilor de astazi ce inseamna o femeie, ce stie sa faca si cum pot si ei sa se armonizeze cu ea.

Femeia si barbatul au fost creati impreuna, in acel Yin si Yang perfect, astfel incat sa se completeze, sa se armonizeze pentru a forma sfera, celula umana.

Fiecare are calitatile lui, nu exista competitie, nu exista supunere sau conducere. Amandoi sunt perfecti asa cum sunt, dar numai impreuna formeaza acel TOT Divin.

In urmatorul articol voi aprofunda calitatile Femeii divine si cum puteti ajunge acolo.

Pe curand,

Christina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *